3 апр. 2012 г.

Подарунок для сестрички

 Вчора Світланки святкували свій День ангела. От і моя єдина і улюблена рідна сестричка Світлана за моєї ініціативи замовила собі на подарунок блокнотик. Отож, свято наближалося, а я ніяк не знаходила часу на придбання матеріалів та й на саме виготовлення майбутнього блокнота. І от, невипадково, натрапляю на оголошення про МК від мого улюбленого львівського магазину "Аґрафка", який проводила надзвичайно творча майстриня Мар'яна Косаркевич. Совість моя не дала мені пропустити такої події та ще й залишити іменинницю без подарунку, і як результат мого перебування на майстер-класі (це крім гарного настрою і надзвичайного відпочинку) - блокнотик...правда, не без недоліків і самокритики (ще й чоловік трохи скритикував декор, побачивши роботи інших учасниць), але взагальному я його полюбила. Буду вчитись, наступні блокнотики мають бути кращими.





І такий за товщиною (160 аркушів).


6 комментариев:

Ladybird комментирует...

Хм... Чим ж це чоловіку декор не сподобався? Як на мене - дуже гарний блокнотик! Та й не можуть ж всі блокноти будуть однаковими!

Віра комментирует...

І мені подобається декор :) Чудовий блокнот! ;)

Soniachna комментирует...

Ого, нічого собі - блокнот!!! Фантастика!!!
А чоловіку скажи, що просто і елегантно теж не кожен зробить;) Молодчинка!!!

Ольга Parni комментирует...

Привіт! Давай дружити :) Класний блокнот, а головне - ти тепер навчилась їх робити! І можеш забацати з будь-яким декором!!! Заздрю :)))

Mila комментирует...

Привіт) Рада знайомству! :) Блокнот класний, яскравий)

galynkaukrainka комментирует...

Дякую всім за коменти! І завжди рада новим знайомстам!