27 нояб. 2012 г.

Спроба повернення...



 Всім привіт!!! Нарешті після довготривалої перерви хочу спробувати вклинитися у творчу роботу. Стільки ідей назбиралося, нереалізованих планів, а втілити в життя бракує чи то часу, чи натхенння… Основна робота,  адаптаційний період малявки у садочку,  новий ритм жииття  трішки відволікли мене від  улюбленого відпочинку творити. Але за цей час, попри те, що заглядала у блогодомівку раптом два чи три рази у мене стільки приємностей, хочу поділитися.
Насамперед, я отримала надзвичайно щедрі подарунки від мегаталановитої і мегатопозитивної майстрині з Києва  Аліни Шекель. Зайдеш у блог "Творити - значить жити", а там казка, стільки різнобічної краси пропонує для задоволення ока Аліна, душа радіє, завжди захоплювалася її натхненням і результатами роботи, а тут ще такі мегапризи отримала!!!  Солодка смакота, казкова АТС,  надзвичайної краси кашки і найголовніший дар - колоритна тільда-українка. Себе в подарунок навіть і не мріяла отримати! Галинка (ім'я дала їй Аліна, а я без сумніву погодилася) стала моїм талісманом, посіла почесне місце і завжди нагадує про творчі плани.  Дуже-дуже дякую за чудові подарунки!!!
   Ніколи не робила тільдочок, тому дуже важко мені цю красу було  сфоткати…кращі фото тут


Маю один конвертик, який робила на весілля знайомих, хоч щось зробила за такий великий період часу...
 Гарного всім настрою, побільше часу і натхнення на улюблену справу!!!

8 комментариев:

aknelitta комментирует...

З поверненням! І з новим дизайном блогу! Подарунок суперовий, та й конвертик гарненький! Пошвидше влитись в новий ритм життя!

Liavorda комментирует...
Этот комментарий был удален автором.
Liavorda комментирует...

Повертайся-повертайся! Пропадати так надовго то погано) Будемо наступного разу сварити) Думаю твій теперішній талисманчик надихне тебе на здійснення всіх задумів. А ми чекатимемо звітів)

Soniachna комментирует...

Галинко, приєднуюсь до привітань!! Чудові новини та подарунки!!:) І конвертик - урочиста ніжнятинка!:)

Зірочка :) комментирует...

з поверненням!! рада тебе бачити))) Талісманчик бомбезний!! нехай допомагає в усьому!

Tetiana Piekna комментирует...

Галя, дуже гарні роботи! :)

Заходь до мене по нагородку:
http://handmade-from-nimfeya.blogspot.com/2012/12/blog-post.html

Maria Dvorak комментирует...

А щоб легше поверталось запрошую за нагородою і бажаю творчого натхнення:http://mariya-hobby.blogspot.com/2012/12/blog-post_6.html

Grapesbox комментирует...

щира українка! Даже не верится, что это первая Ваша работа. Делайте больше кукол и тильд : )